yandex

Konyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 14.11.2021 - 19:52, Güncelleme: 14.11.2021 - 16:41 972+ kez okundu.
 

Konyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı.Daha sonra sahada devam eden idmanda futbolcular, 5'e 2, 1'e 1 ve 2'ye 2 oyunun ardından dönüşümlü olarak gruplar halinde topla çalışma yaptı.Taktik çalışmayla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.Antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncular ile tedavilerine devam edilen Ahmet Çalık ve Zymer Bytyqi katılmazken, Abdülkerim Bardakcı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Konyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı.

Daha sonra sahada devam eden idmanda futbolcular, 5'e 2, 1'e 1 ve 2'ye 2 oyunun ardından dönüşümlü olarak gruplar halinde topla çalışma yaptı.

Taktik çalışmayla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncular ile tedavilerine devam edilen Ahmet Çalık ve Zymer Bytyqi katılmazken, Abdülkerim Bardakcı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.