yandex

Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 22.10.2021 - 18:00, Güncelleme: 22.10.2021 - 17:50 1062+ kez okundu.
 

Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı

Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında yarın sahasında Yukatel Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.Ardından futbolcular, 5'e 2 pas çalışması yaptı.Yeşil-beyazlı ekipte Sokol Cikalleshi takımla çalışırken, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Jose Mpoku ile Nafican Yardımcı, antrenmana katılmadı.
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında yarın sahasında Yukatel Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından futbolcular, 5'e 2 pas çalışması yaptı.

Yeşil-beyazlı ekipte Sokol Cikalleshi takımla çalışırken, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Jose Mpoku ile Nafican Yardımcı, antrenmana katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.