yandex

Konyaspor, Polonyalı Konrad Michalak'ı transfer etti

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 18.08.2021 - 00:30, Güncelleme: 17.08.2021 - 23:31 1984+ kez okundu.
 

Konyaspor, Polonyalı Konrad Michalak'ı transfer etti

Konyaspor, Polonyalı Konrad Michalak'ı transfer etti

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Rusya'nın Akhmat Grozny kulübünden Konrad Michalak'ı kadrosuna kattı.Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sağ kanat mevkiinde oynayan Polonyalı futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen imza törenine, 23 yaşındaki oyuncunun yanı sıra asbaşkanlardan Süleyman Oğuz katıldı.Sitede görüşlerine yer verilen Michalak, Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydederek, "Uzun bir kontrata imza attım. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Umarım beraber güzel şeyler paylaşacağız. Onlar için sahada elimizden yapacağız." ifadelerini kullandı.Michalak, Konyaspor'da 77 numaralı formayı giyecek.
Konyaspor, Polonyalı Konrad Michalak'ı transfer etti

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Rusya'nın Akhmat Grozny kulübünden Konrad Michalak'ı kadrosuna kattı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sağ kanat mevkiinde oynayan Polonyalı futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen imza törenine, 23 yaşındaki oyuncunun yanı sıra asbaşkanlardan Süleyman Oğuz katıldı.

Sitede görüşlerine yer verilen Michalak, Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydederek, "Uzun bir kontrata imza attım. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Umarım beraber güzel şeyler paylaşacağız. Onlar için sahada elimizden yapacağız." ifadelerini kullandı.

Michalak, Konyaspor'da 77 numaralı formayı giyecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.