yandex

Konyaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 13.08.2021 - 20:48, Güncelleme: 13.08.2021 - 20:37 1963+ kez okundu.
 

Konyaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, 16 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, mobilizasyon ve ısınma ile başladı.7'ye 2 ile devam eden idman, taktik çalışma ve çift kale maçla sona erdi.​​​​​​​
Konyaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, 16 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, mobilizasyon ve ısınma ile başladı.

7'ye 2 ile devam eden idman, taktik çalışma ve çift kale maçla sona erdi.

​​​​​​​



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.