yandex

Kulu'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi yakalandı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 27.11.2021 - 17:19, Güncelleme: 27.11.2021 - 16:17 1116+ kez okundu.
 

Kulu'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi yakalandı

Kulu'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi yakalandı

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu iki kişi gözaltına alındı.İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara-Konya kara yolu Kulu makasında, uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı üzerine bir otomobili durdurdu.Ekipler, otomobilde yaptığı aramada, 1 gram metamfetamin ele geçirdi.Suriye uyruklu olduğu öğrenilen sürücü A.M.E.C. ile yanında bulunan A.E.M. "uyuşturucu madde ticareti ve sahte kimlik bulundurma" suçlarından gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kulu'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi yakalandı

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu iki kişi gözaltına alındı.

İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara-Konya kara yolu Kulu makasında, uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı üzerine bir otomobili durdurdu.

Ekipler, otomobilde yaptığı aramada, 1 gram metamfetamin ele geçirdi.

Suriye uyruklu olduğu öğrenilen sürücü A.M.E.C. ile yanında bulunan A.E.M. "uyuşturucu madde ticareti ve sahte kimlik bulundurma" suçlarından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.