yandex

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

TÜRKİYE 12.07.2021 - 19:45, Güncelleme: 12.07.2021 - 19:45 1860+ kez okundu.
 

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Fiili olarak 16 Temmuz-26 Temmuz’a kadar tatil etmiş oluyorlar. 16’sında mesai olacak." dedi. ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 17.10'da toplandı. Beştepe'deki toplantı 1 saat 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Konuşmasının başında yapılan toplam aşı sayısının 59 milyona yaklaştığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesi Kurban Bayramı'na kadar aşı yaptırmaya davet etti. 2023 VE 2053 MESAJI Normalleşme ile birlikte üretim ve ihracatta bir yükseliş trendi başladı. Türk ekonomisini sadece döviz kuru, faiz, enflasyon parantezine sıkıştırmaya çalışıyorlar. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda diğer alanlarla birlikte ekonomide de emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 hedefleri ve 2053 vizyonu Türkiye için tarihi bir kavşak noktasının ifadesidir.  Köprülerden ücretsiz geçiş Ankara-Niğde Otoyolu'nda sürücülerimiz artık otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlarıyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek. Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır. https://www.youtube.com/watch?v=goVxiZU0O78

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Fiili olarak 16 Temmuz-26 Temmuz’a kadar tatil etmiş oluyorlar. 16’sında mesai olacak." dedi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 17.10'da toplandı. Beştepe'deki toplantı 1 saat 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasının başında yapılan toplam aşı sayısının 59 milyona yaklaştığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesi Kurban Bayramı'na kadar aşı yaptırmaya davet etti.

2023 VE 2053 MESAJI

Normalleşme ile birlikte üretim ve ihracatta bir yükseliş trendi başladı. Türk ekonomisini sadece döviz kuru, faiz, enflasyon parantezine sıkıştırmaya çalışıyorlar. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda diğer alanlarla birlikte ekonomide de emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 hedefleri ve 2053 vizyonu Türkiye için tarihi bir kavşak noktasının ifadesidir. 

Köprülerden ücretsiz geçiş

Ankara-Niğde Otoyolu'nda sürücülerimiz artık otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlarıyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=goVxiZU0O78
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.