yandex

Manisa'da 115 Milyonluk yatırım

EKONOMİ 10.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:34 1014+ kez okundu.
 

Manisa'da 115 Milyonluk yatırım

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ’nin Genel Kurulunda atıksu arıtma tesisi yatırımlarından da bahsetti. Başkan Ergün, Demirci, Selendi ve Kırkağaç’a 155 milyon TL yatırım yapacaklarının altını çizdi.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Kasım Ayı 2’inci Olağan Genel Kurulu 1’inci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ergün, Genel Kuruldan önce yaptığı konuşmada MASKİ’nin Demirci ve Selendi atıksu arıtma tesisleri, ilçe merkezleri altyapıları ile Kırkağaç İlyaslar atıksu arıtma tesisi ile ilgili de güncel durumu hem meclis üyeleriyle hem de ekranları başındaki izleyicilerle paylaştı. Başkan Ergün, Demirci Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını belirterek, “Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk’la 1-2 hafta kadar önce görüştük. Altyapı yapıldıkça hayata geçirilecek  yatırımlar karşılığında üstyapıları diğer ilçelerimizde ilçe belediyeleri üstlenmişti. Aynı anda hem doğalgaz boruları döşenecek hem de MASKİ olarak Demirci merkezin altyapısını yenileyeceğiz. Üstyapının 3’te 1’ini ilçe belediyemiz, 3’te 2’sini de Büyükşehir Belediyemizin yapması konusunda anlaştık" dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ’nin Genel Kurulunda atıksu arıtma tesisi yatırımlarından da bahsetti. Başkan Ergün, Demirci, Selendi ve Kırkağaç’a 155 milyon TL yatırım yapacaklarının altını çizdi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Kasım Ayı 2’inci Olağan Genel Kurulu 1’inci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ergün, Genel Kuruldan önce yaptığı konuşmada MASKİ’nin Demirci ve Selendi atıksu arıtma tesisleri, ilçe merkezleri altyapıları ile Kırkağaç İlyaslar atıksu arıtma tesisi ile ilgili de güncel durumu hem meclis üyeleriyle hem de ekranları başındaki izleyicilerle paylaştı.

Başkan Ergün, Demirci Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını belirterek, “Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk’la 1-2 hafta kadar önce görüştük. Altyapı yapıldıkça hayata geçirilecek  yatırımlar karşılığında üstyapıları diğer ilçelerimizde ilçe belediyeleri üstlenmişti. Aynı anda hem doğalgaz boruları döşenecek hem de MASKİ olarak Demirci merkezin altyapısını yenileyeceğiz. Üstyapının 3’te 1’ini ilçe belediyemiz, 3’te 2’sini de Büyükşehir Belediyemizin yapması konusunda anlaştık" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.