yandex

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ETCEP açıklaması

SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3190+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ETCEP açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” konusunda açıklamada bulunuldu. Kamuoyunda tepkilere yol açan konuya ilişkin olarak MEB'den yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın gündeminde bu alanda devam etmekte olan bir proje yoktur" ifadeleri kullanıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde: “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” hakkında medyada yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” Orta Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2014 – 2016 yılları arasında yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Söz konusu projenin pilot uygulamaları da geçtiğimiz eğitim-öğretim yılı itibariyle tamamlanmıştır. Basından gelen talepler üzerine, Sayın Bakanımız yapılan pilot uygulamaların çıktılarını değerlendirmiştir. Bakanlığımızın gündeminde bu alanda devam etmekte olan bir proje yoktur.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” konusunda açıklamada bulunuldu.

Kamuoyunda tepkilere yol açan konuya ilişkin olarak MEB'den yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın gündeminde bu alanda devam etmekte olan bir proje yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde: “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” hakkında medyada yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

“Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi” Orta Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2014 – 2016 yılları arasında yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Söz konusu projenin pilot uygulamaları da geçtiğimiz eğitim-öğretim yılı itibariyle tamamlanmıştır. Basından gelen talepler üzerine, Sayın Bakanımız yapılan pilot uygulamaların çıktılarını değerlendirmiştir. Bakanlığımızın gündeminde bu alanda devam etmekte olan bir proje yoktur. 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.