yandex

Milli Güvenlik Kurulu toplandı

GÜNDEM 05.08.2021 - 16:10, Güncelleme: 05.08.2021 - 16:10 1959+ kez okundu.
 

Milli Güvenlik Kurulu toplandı

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan Milli Güvenlik Kurulu, iç ve dış gündemdeki gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alıyor. Milli Güvenlik Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.Toplantının en sıcak başlığı birçok şehirde başlayan ve devam eden orman yangınları ile söndürme faaliyetleri. Toplantıda ayrıca Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta yaşanan gelişmeler de masadaki önemli başlıklar arasında yer alıyor.

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan Milli Güvenlik Kurulu, iç ve dış gündemdeki gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alıyor.

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.Toplantının en sıcak başlığı birçok şehirde başlayan ve devam eden orman yangınları ile söndürme faaliyetleri. Toplantıda ayrıca Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta yaşanan gelişmeler de masadaki önemli başlıklar arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.