yandex

MSB: 1 ölü, 16 Bangladeşli göçmen kurtarıldı

TÜRKİYE 06.05.2022 - 13:21, Güncelleme: 06.05.2022 - 13:21 1525+ kez okundu.
 

MSB: 1 ölü, 16 Bangladeşli göçmen kurtarıldı

TCG GÖKÇEADA fırkateyni Libya açıklarında yarı baygın haldeki Bangladeşli göçmenleri kurtardı.ANKARA (İGFA) - Türk Deniz Görev Grubunda görev yapan TCG GÖKÇEADA fırkateyni tarafından Libya'nın Misrata açıklarında, bir tekne tespit edildi. İçerisinde yarı baygın hâlde 17 düzensiz göçmenin bulunduğu belirlenen tekneye müdahale edilerek göçmenler hemen gemiye alındı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre gemideki doktor tarafından yapılan kontrolde; 12 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu, 4 kişinin ise bilincinin kapalı olduğu tespit edildi. Bir göçmen ise sağlık personelimizin tüm müdahalelelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gerekli tıbbi müdahale yapılarak ihtiyaçları karşılanan göçmenlerin Bangladeşli oldukları ve 10 gündür denizde bulundukları tespit edildi. Kurtarılan düzensiz göçmenler, kurulan koordinasyon sonucunda Homs Limanı’nda Libya makamlarına teslim edildi. https://youtu.be/Vqme-KY8Loo

TCG GÖKÇEADA fırkateyni Libya açıklarında yarı baygın haldeki Bangladeşli göçmenleri kurtardı.

ANKARA (İGFA) - Türk Deniz Görev Grubunda görev yapan TCG GÖKÇEADA fırkateyni tarafından Libya'nın Misrata açıklarında, bir tekne tespit edildi. İçerisinde yarı baygın hâlde 17 düzensiz göçmenin bulunduğu belirlenen tekneye müdahale edilerek göçmenler hemen gemiye alındı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre gemideki doktor tarafından yapılan kontrolde; 12 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu, 4 kişinin ise bilincinin kapalı olduğu tespit edildi. Bir göçmen ise sağlık personelimizin tüm müdahalelelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gerekli tıbbi müdahale yapılarak ihtiyaçları karşılanan göçmenlerin Bangladeşli oldukları ve 10 gündür denizde bulundukları tespit edildi.

Kurtarılan düzensiz göçmenler, kurulan koordinasyon sonucunda Homs Limanı’nda Libya makamlarına teslim edildi.

https://youtu.be/Vqme-KY8Loo

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.