yandex

Muğlalı tiyatrocular İstanbul’da Sahne Aldı

KÜLTÜR 07.12.2021 - 18:41, Güncelleme: 07.12.2021 - 18:41 963+ kez okundu.
 

Muğlalı tiyatrocular İstanbul’da Sahne Aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri İstanbul’da Bülent Ecevit Kültür Merkezinde ‘Çiçekli Kolye’ oyunu ile seyirciyle buluştu.MANİSA (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ için 25 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında “Kadının Sözü Var” etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri projeye “Çiçekli Kolye” tiyatro oyunu ile katılım sağladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri Bülent Ecevit Kültür Merkezinde izleyici ile buluştu. Oyuna sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri İstanbul’da Bülent Ecevit Kültür Merkezinde ‘Çiçekli Kolye’ oyunu ile seyirciyle buluştu.

MANİSA (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ için 25 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında “Kadının Sözü Var” etkinliği düzenledi.
Etkinlik kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri projeye “Çiçekli Kolye” tiyatro oyunu ile katılım sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Öğrencileri Bülent Ecevit Kültür Merkezinde izleyici ile buluştu.

Oyuna sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.