yandex

Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın acı günü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2021 - 17:52, Güncelleme: 01.10.2021 - 17:24 1306+ kez okundu.
 

Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın acı günü

Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın acı günü

AKSARAY (AA) - Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın 67 yaşında vefat eden annesi Nebahat Arıbaş'ın cenazesi toprağa verildi.Bir süredir tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde dün yaşamını yitiren Arıbaş için Somuncu Baba Külliyesi'nde cenaze töreni düzenlendi.Ahmet Arıbaş ve diğer aile yakınları, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Arıbaş'ın cenazesi, Somuncu Baba Ervah Kabristanlığına defnedildi.Törene, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın acı günü

AKSARAY (AA) - Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın 67 yaşında vefat eden annesi Nebahat Arıbaş'ın cenazesi toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde dün yaşamını yitiren Arıbaş için Somuncu Baba Külliyesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ahmet Arıbaş ve diğer aile yakınları, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.

İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Arıbaş'ın cenazesi, Somuncu Baba Ervah Kabristanlığına defnedildi.

Törene, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.