yandex

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2021 - 13:06, Güncelleme: 30.09.2021 - 12:02 2304+ kez okundu.
 

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 3 zanlı tutuklandı.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir dışından ilçeye uyuşturucu madde getirileceği bilgisini değerlendirerek, iki kişinin bulunduğu aracı Çavuşin köyünde durdurdu.Şüpheli Ö.S. ile V.S'nin üzerinde 87 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.Jandarmadaki ifadelerinde, uyuşturucu maddeyi Ş.Y'ye getirdiklerini belirtmeleri üzerine ekipler, bu kişiyi de ikametinde yakaladı. Ş.Y'nin evinde de alüminyum folyoya sarılı 12 gram sentetik uyuşturucu bulundu.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak", "uyuşturucu madde kullanmak, satın almak, kabul etmek ve bulundurmak" suçlarından tutuklandı.
Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir dışından ilçeye uyuşturucu madde getirileceği bilgisini değerlendirerek, iki kişinin bulunduğu aracı Çavuşin köyünde durdurdu.

Şüpheli Ö.S. ile V.S'nin üzerinde 87 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Jandarmadaki ifadelerinde, uyuşturucu maddeyi Ş.Y'ye getirdiklerini belirtmeleri üzerine ekipler, bu kişiyi de ikametinde yakaladı. Ş.Y'nin evinde de alüminyum folyoya sarılı 12 gram sentetik uyuşturucu bulundu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak", "uyuşturucu madde kullanmak, satın almak, kabul etmek ve bulundurmak" suçlarından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.