yandex

Niğde'de apartmanda çıkan yangında 10 kişi dumandan etkilendi

DİĞER (AA) - Anadolu Ajansı | 12.07.2021 - 00:24, Güncelleme: 11.07.2021 - 22:10 1758+ kez okundu.
 

Niğde'de apartmanda çıkan yangında 10 kişi dumandan etkilendi

Niğde'de apartmanda çıkan yangında 10 kişi dumandan etkilendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir apartmanda çıkan yangın söndürüldü.Merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Mahmut Şafak Caddesi'nde bir apartmanın 6'ncı katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen ekipler binadakileri tahliye etti. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.Yangının çıktığı evde dumandan etkilenen anne Hazer Erdemil, çocukları Emir, Eymen ve Abdurrahim Erdemil ile yan dairede oturan 6 kişi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Niğde'de apartmanda çıkan yangında 10 kişi dumandan etkilendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir apartmanda çıkan yangın söndürüldü.

Merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Mahmut Şafak Caddesi'nde bir apartmanın 6'ncı katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler binadakileri tahliye etti.

Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yangının çıktığı evde dumandan etkilenen anne Hazer Erdemil, çocukları Emir, Eymen ve Abdurrahim Erdemil ile yan dairede oturan 6 kişi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.