yandex

Oto tamircilerinden araçlar için "kışlık bakım" uyarısı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:25 1396+ kez okundu.
 

Oto tamircilerinden araçlar için "kışlık bakım" uyarısı

Oto tamircilerinden araçlar için "kışlık bakım" uyarısı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta oto tamir ustaları, sürücülere yaklaşan kış mevsimi öncesi araçlarının bakımlarını yaptırmaları uyarısında bulandı.Kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumaya başlamasıyla oto tamircilerinde hareketlilik başladı.Yozgat Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi Rüstem Ayar, kışın sürücülerin sıkıntı yaşamaması için araçlarının bakımını yaptırması gerektiğini söyledi.Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi durumunda motorun zarar görmemesi için mutlaka antifrizin kontrol edilmesi gerektiğini anlatan Ayar, "Bunun dışında silecekler, kalorifer ve fren sistemi, motor yağı kontrol edilmelidir. Özellikle kış mevsiminin çok soğuk geçtiği bölgelerde aracın zarar görmemesi için antifrizin mutlaka kontrol edilmesi gerekir." dedi.
Oto tamircilerinden araçlar için "kışlık bakım" uyarısı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta oto tamir ustaları, sürücülere yaklaşan kış mevsimi öncesi araçlarının bakımlarını yaptırmaları uyarısında bulandı.

Kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumaya başlamasıyla oto tamircilerinde hareketlilik başladı.

Yozgat Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi Rüstem Ayar, kışın sürücülerin sıkıntı yaşamaması için araçlarının bakımını yaptırması gerektiğini söyledi.

Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi durumunda motorun zarar görmemesi için mutlaka antifrizin kontrol edilmesi gerektiğini anlatan Ayar, "Bunun dışında silecekler, kalorifer ve fren sistemi, motor yağı kontrol edilmelidir. Özellikle kış mevsiminin çok soğuk geçtiği bölgelerde aracın zarar görmemesi için antifrizin mutlaka kontrol edilmesi gerekir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.