yandex

PTT'den 'antika sobalar'a özel gün

KÜLTÜR 16.12.2021 - 12:33, Güncelleme: 16.12.2021 - 12:33 821+ kez okundu.
 

PTT'den 'antika sobalar'a özel gün

PTT AŞ, ısınmanın en zarif hali olan antika sobalardan Sadberk Hanım Müzesi koleksiyonunda yer alan L.C. Hardtmuth yapımı soba görseline yer verdi. ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından tedavüle sunulan "Antika Sobalar" konulu 4TL + 10 Kr (36 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 6,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu. Hazırlanan ek değerli “Antika Sobalar” konulu anma pulu ile Milli Saraylar Müzesi’nde yer alan 19. yüzyıl İsveç menşei çini sobalar ve Harbiye Müzesi’nde sergilenen çini soba görsellerine yer verilerek hazırlanan ilkgün zarfı da tedavüle sunuldu.

PTT AŞ, ısınmanın en zarif hali olan antika sobalardan Sadberk Hanım Müzesi koleksiyonunda yer alan L.C. Hardtmuth yapımı soba görseline yer verdi.

ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından tedavüle sunulan "Antika Sobalar" konulu 4TL + 10 Kr (36 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 6,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu.

Hazırlanan ek değerli “Antika Sobalar” konulu anma pulu ile Milli Saraylar Müzesi’nde yer alan 19. yüzyıl İsveç menşei çini sobalar ve Harbiye Müzesi’nde sergilenen çini soba görsellerine yer verilerek hazırlanan ilkgün zarfı da tedavüle sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.