yandex

Saadet Partili Çuhadar: " Bu nasıl bir israftır?"

SİYASET 02.03.2022 - 15:08, Güncelleme: 02.03.2022 - 15:08 1736+ kez okundu.
 

Saadet Partili Çuhadar: " Bu nasıl bir israftır?"

Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mükremin Çuhadar, Kocasinan Belediyesi’nin Sahabiye Mahallesi’ndeki israfına dikkat çekti.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Sahabiye Mahallesi’nde pazar alanına yakın zamanda yapılan asfalt çalışmasının sökülmesi dikkat çekti. Konuya ilişkin açıklama yapan SP Kocasinan Başkanı Mükremin Çuhadar, “ Yapımının üzerinden bir yıl geçmedi. Sahabiye Mahallesi Pazaryeri için yapılan 3500 Metre karelik asfalt kaldırılıyor. Bu kadar öngörüsüz faaliyet olmaz. Hukuki olarak sorunlu olan araziye gece kondu gibi yapılan Sahabiye pazaryeri Kocasinan Belediyesi tarafından kaldırılıyor. Bu alanda belediyenin öngörüsüzlüğü yüzünden büyük bir israf yapılmıştır. Öncesinde metruk binalar olan yere, metruk binaların yıkılması akabinde pazaryeri yapılmıştı. Pazaryeri olarak düzenledikleri yere önce çalışma yaptılar şimdi o asfaltı söküyorlar. Bu nasıl bir israftır? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun söylediği gibi işi yapın hukuk sonra arkasından gelsin diye mi düşündüler? Hukuk sonra arkalarından gelmedi mi? Bu anlayış böyle devam edemez. Halka hizmet için verilen paralar günü kurtarmalık faaliyetlerde kullanılmamalı.” açıklamasında bulundu. Başkan Av.Mükremin Çuhadar, “Millete hizmet için ayrılan bütçe parası öngörüsüz faaliyetlerde çarçur ediliyor. Buna razı olamayız. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andığımız bu günlerde O’nun ‘Yalın ayaklarıyla bir dilim ekmek için ekmek arabasının arkasından koşmak zorunda kalan küçük çocuğun hakkını aradığı gibi; biz de karnını doyurabilmek için akşam pazar yerlerinde artık toplayan insanların hakkını arıyor, dünya da Adil bir Nizamın kurulmasının mücadelesini veriyoruz.’ söylemini hatırlamadan edemiyoruz. Bir tarafa bakınca ince düşünce örneğini görürken diğer tarafta israfın çeşitlerini görüyoruz. Bu duruma bir an önce son verilmeli.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mükremin Çuhadar, Kocasinan Belediyesi’nin Sahabiye Mahallesi’ndeki israfına dikkat çekti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Sahabiye Mahallesi’nde pazar alanına yakın zamanda yapılan asfalt çalışmasının sökülmesi dikkat çekti. Konuya ilişkin açıklama yapan SP Kocasinan Başkanı Mükremin Çuhadar, “ Yapımının üzerinden bir yıl geçmedi. Sahabiye Mahallesi Pazaryeri için yapılan 3500 Metre karelik asfalt kaldırılıyor. Bu kadar öngörüsüz faaliyet olmaz. Hukuki olarak sorunlu olan araziye gece kondu gibi yapılan Sahabiye pazaryeri Kocasinan Belediyesi tarafından kaldırılıyor. Bu alanda belediyenin öngörüsüzlüğü yüzünden büyük bir israf yapılmıştır. Öncesinde metruk binalar olan yere, metruk binaların yıkılması akabinde pazaryeri yapılmıştı. Pazaryeri olarak düzenledikleri yere önce çalışma yaptılar şimdi o asfaltı söküyorlar. Bu nasıl bir israftır? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun söylediği gibi işi yapın hukuk sonra arkasından gelsin diye mi düşündüler? Hukuk sonra arkalarından gelmedi mi? Bu anlayış böyle devam edemez. Halka hizmet için verilen paralar günü kurtarmalık faaliyetlerde kullanılmamalı.” açıklamasında bulundu.

Başkan Av.Mükremin Çuhadar, “Millete hizmet için ayrılan bütçe parası öngörüsüz faaliyetlerde çarçur ediliyor. Buna razı olamayız. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andığımız bu günlerde O’nun ‘Yalın ayaklarıyla bir dilim ekmek için ekmek arabasının arkasından koşmak zorunda kalan küçük çocuğun hakkını aradığı gibi; biz de karnını doyurabilmek için akşam pazar yerlerinde artık toplayan insanların hakkını arıyor, dünya da Adil bir Nizamın kurulmasının mücadelesini veriyoruz.’ söylemini hatırlamadan edemiyoruz. Bir tarafa bakınca ince düşünce örneğini görürken diğer tarafta israfın çeşitlerini görüyoruz. Bu duruma bir an önce son verilmeli.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.