yandex

Salihli Belediyesi’nden 2 Bin Aileye Yakacak Yardımı

YAŞAM 23.12.2021 - 17:11, Güncelleme: 23.12.2021 - 17:11 1157+ kez okundu.
 

Salihli Belediyesi’nden 2 Bin Aileye Yakacak Yardımı

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ev eşyası ve temizlik hizmetleri veren Salihli Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak odun yardımına başladı.

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ev eşyası ve temizlik hizmetleri veren Salihli Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak odun yardımına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü budama işleminden elde edilen odunlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi 2 bin ailenin evlerine teslim edilmeye başlandı. Salihli Belediyesi, kış aylarında da ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yakacak odun dağıtımı yaparak destek olmayı sürdürüyor. İlçe genelinde devrilme tehlikesi taşıyan, trafik güvenliğini tehdit eden, elektrik hatlarına zarar veren ve kuruyan ağaçları budayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, budama çalışmalarından elde edilen odunları şantiyede yakacak odun haline getirip çuvallanmış olarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de, yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine yakacak odun dağıtımını gerçekleştiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler her zaman bizim önceliğimizdir. Pandemi döneminde Gıda Bankamız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Her zaman yardıma muhtaç insanımızın onuru kırılmadan, gururu incinmeden yardım edebilme çabasında olduk. Soğukların başlamasıyla birlikte yakacak odun yardımlarına başladık. Ekiplerimiz, yakacak yardımlarını vatandaşlarımızın evlerine teslim ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.
Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ev eşyası ve temizlik hizmetleri veren Salihli Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak odun yardımına başladı.

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ev eşyası ve temizlik hizmetleri veren Salihli Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak odun yardımına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü budama işleminden elde edilen odunlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi 2 bin ailenin evlerine teslim edilmeye başlandı.

Salihli Belediyesi, kış aylarında da ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yakacak odun dağıtımı yaparak destek olmayı sürdürüyor. İlçe genelinde devrilme tehlikesi taşıyan, trafik güvenliğini tehdit eden, elektrik hatlarına zarar veren ve kuruyan ağaçları budayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, budama çalışmalarından elde edilen odunları şantiyede yakacak odun haline getirip çuvallanmış olarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de, yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine yakacak odun dağıtımını gerçekleştiriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler her zaman bizim önceliğimizdir. Pandemi döneminde Gıda Bankamız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Her zaman yardıma muhtaç insanımızın onuru kırılmadan, gururu incinmeden yardım edebilme çabasında olduk. Soğukların başlamasıyla birlikte yakacak odun yardımlarına başladık. Ekiplerimiz, yakacak yardımlarını vatandaşlarımızın evlerine teslim ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.