yandex

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, asker eğlencesine katıldı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 23.01.2022 - 18:07, Güncelleme: 23.01.2022 - 16:44 1889+ kez okundu.
 

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, asker eğlencesine katıldı

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, asker eğlencesine katıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede askere gidecek gençler için düzenlenen eğlenceye katıldı.İlçeye bağlı Kumluca Mahallesi'nde askere gidecek gençler için düzenlenen eğlence gecesine katılanBaşkan Tutal, kutsal göreve giden gençlere sağlıkla gidip geri dönmeleri temennisinde bulundu.Gençlerin mutlu gününe ortak olan Tutal, "Gençlerimiz bu mukaddes görevi en güzel şekilde yerine getirerek sağ salim ayaklarına taş değmeden inşallah memleketlerine döneceklerdir. Onlar bizim gururumuz, onurumuz her şeyimizdir. Allah'a emanet olun." diye konuştu.Başkan ayrıca askere gidecek tüm gençlere içlerinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunan hediye takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, asker eğlencesine katıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede askere gidecek gençler için düzenlenen eğlenceye katıldı.

İlçeye bağlı Kumluca Mahallesi'nde askere gidecek gençler için düzenlenen eğlence gecesine katılanBaşkan Tutal, kutsal göreve giden gençlere sağlıkla gidip geri dönmeleri temennisinde bulundu.

Gençlerin mutlu gününe ortak olan Tutal, "Gençlerimiz bu mukaddes görevi en güzel şekilde yerine getirerek sağ salim ayaklarına taş değmeden inşallah memleketlerine döneceklerdir. Onlar bizim gururumuz, onurumuz her şeyimizdir. Allah'a emanet olun." diye konuştu.

Başkan ayrıca askere gidecek tüm gençlere içlerinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunan hediye takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.