yandex

Seydişehir'de Kızılay tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 06.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 06.11.2021 - 14:04 1007+ kez okundu.
 

Seydişehir'de Kızılay tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı

Seydişehir'de Kızılay tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı

KONYA (AA) - Seydişehir'de Kızılay Şubesi tarafından öğrencilere hikaye ve romandan oluşan 630 kitap dağıtımı gerçekleştirildi.Çavuş Mahallesinde Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitap ile çeşitli hediyeler verildi.İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Merkez ve kırsal mahallerimizde öğretim gören öğrencilerimizin kitap okuma konusundaki hassasiyetleri çok sevindirici. Öğrencilerimizin Seydişehir Kızılay Şubemiz tarafından hazırlanan kitaplarımız öğrencilerimize hediye ettik. Kızılay'a göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak ve okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile bir çalışma yaptıklarını vurgulayarak, "Okumayı sevdirmek amacıyla kırsal mahallemizde ilçe merkezimizde bulunan kitap hediye ettik. Kızılay olarak eğitime her zaman destek olmaya hazırız. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz."ifadesini kullandı.Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kızılay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.
Seydişehir'de Kızılay tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı

KONYA (AA) - Seydişehir'de Kızılay Şubesi tarafından öğrencilere hikaye ve romandan oluşan 630 kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Çavuş Mahallesinde Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitap ile çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Merkez ve kırsal mahallerimizde öğretim gören öğrencilerimizin kitap okuma konusundaki hassasiyetleri çok sevindirici. Öğrencilerimizin Seydişehir Kızılay Şubemiz tarafından hazırlanan kitaplarımız öğrencilerimize hediye ettik. Kızılay'a göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak ve okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile bir çalışma yaptıklarını vurgulayarak, "Okumayı sevdirmek amacıyla kırsal mahallemizde ilçe merkezimizde bulunan kitap hediye ettik. Kızılay olarak eğitime her zaman destek olmaya hazırız. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz."ifadesini kullandı.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kızılay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.