yandex

Silah kazasında bir asker şehit

TÜRKİYE 25.03.2022 - 10:22, Güncelleme: 25.03.2022 - 10:22 1759+ kez okundu.
 

Silah kazasında bir asker şehit

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir'de eğitim alanındaki silah kazası sonucu şehit olan Havacı Uzman Çavuş Mahmut Güleş için taziye mesajları yayımladı.ANKARA (İGFA) - İzmir'de bulunan Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görevli bir asker, eğitim alanındaki silah kazası sonucu şehit oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, şehit Mahmut Güleş için yayımladığı başsağlığı mesajında, "İzmir'de yaşanan elem kaza sonucu şehit düşen kahraman evladımız Mahmut Güleş'e Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun inşallah" dedi. https://twitter.com/suleymansoylu/status/1507216403362983944 Ayrıca Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Mahmut Güleş için başsağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımda, "Kahraman silah arkadaşımız, 24 Mart 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allahtan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir'de eğitim alanındaki silah kazası sonucu şehit olan Havacı Uzman Çavuş Mahmut Güleş için taziye mesajları yayımladı.

ANKARA (İGFA) - İzmir'de bulunan Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görevli bir asker, eğitim alanındaki silah kazası sonucu şehit oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, şehit Mahmut Güleş için yayımladığı başsağlığı mesajında, "İzmir'de yaşanan elem kaza sonucu şehit düşen kahraman evladımız Mahmut Güleş'e Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun inşallah" dedi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1507216403362983944

Ayrıca Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Mahmut Güleş için başsağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımda, "Kahraman silah arkadaşımız, 24 Mart 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allahtan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.