yandex

Sivas Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2021 - 18:52, Güncelleme: 09.10.2021 - 16:22 2479+ kez okundu.
 

Sivas Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Sivas Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, çeşitli branşlarda faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne 1 milyon 80 bin lira tutarında malzeme desteğinde bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcularla bir araya geldi.Programda, 12 branşta faaliyet gösteren 25 amatör spor kulübündeki 800 sporcuya 1 milyon 80 bin lira tutarındaki eşofman takımı, şort, tişört, malzeme çantası, ayakkabı, yağmurluk ile futbol, hentbol, voleybol ve basketbol topu dağıtıldı.Belediye olarak sporcu gençlerin emrinde olduklarını aktaran Bilgin, "Gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap vererek, onları sanata, spora, kültüre en önemlisi hayata hazırlayacak işlere imza atmak istiyoruz. İlk etapta, Fatih, Şeyhşamil ve Alibaba mahallelerinde yeni gençlik ve kültür merkezleri inşa edeceğiz. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönlendirilmesi amacıyla Belediyespor bünyesindeki farklı branşlar ve her yaz açılan spor okullarında binlerce sporcu yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı.Bilgin, şehirdeki amatör spor kulüplerine 1500 metrekare alana sahip yeni bir tesis yapacaklarını da belirtti.Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Ekici de genç sporculara ve kulüplere verilen desteklerden dolayı Bilgin'e teşekkür etti.Konuşmaların ardından çeşitli branşlardaki sporcular, gösteri sundu.
Sivas Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, çeşitli branşlarda faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne 1 milyon 80 bin lira tutarında malzeme desteğinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcularla bir araya geldi.

Programda, 12 branşta faaliyet gösteren 25 amatör spor kulübündeki 800 sporcuya 1 milyon 80 bin lira tutarındaki eşofman takımı, şort, tişört, malzeme çantası, ayakkabı, yağmurluk ile futbol, hentbol, voleybol ve basketbol topu dağıtıldı.

Belediye olarak sporcu gençlerin emrinde olduklarını aktaran Bilgin, "Gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap vererek, onları sanata, spora, kültüre en önemlisi hayata hazırlayacak işlere imza atmak istiyoruz. İlk etapta, Fatih, Şeyhşamil ve Alibaba mahallelerinde yeni gençlik ve kültür merkezleri inşa edeceğiz. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönlendirilmesi amacıyla Belediyespor bünyesindeki farklı branşlar ve her yaz açılan spor okullarında binlerce sporcu yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bilgin, şehirdeki amatör spor kulüplerine 1500 metrekare alana sahip yeni bir tesis yapacaklarını da belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Ekici de genç sporculara ve kulüplere verilen desteklerden dolayı Bilgin'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çeşitli branşlardaki sporcular, gösteri sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.