yandex

Trakya'dan İstanbul'a giriş yasağı!

TÜRKİYE 24.01.2022 - 16:42, Güncelleme: 24.01.2022 - 16:42 1881+ kez okundu.
 

Trakya'dan İstanbul'a giriş yasağı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle alınan önlemleri sosyal medya hesabından açıkladı.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. Vali Yerlikaya, paylaşımında, "Kıymetli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur" ifadelerine yer verdi. https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1485604380153950208

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle alınan önlemleri sosyal medya hesabından açıkladı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı.

Vali Yerlikaya, paylaşımında, "Kıymetli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1485604380153950208
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.