yandex

Türkiye ile EBRD Arasındaki Katkı Anlaşması yürürlükte

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.02.2021 - 10:33, Güncelleme: 04.02.2021 - 10:33 2843+ kez okundu.
 

Türkiye ile EBRD Arasındaki Katkı Anlaşması yürürlükte

Türkiye ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında 10 Kasım 2020'de imzalanan Katkı Anlaşması'nın yürürlüğe girdi.

Türkiye ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasındaki katkı anlaşması, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından temsil edilen katkı sağlayıcı konumundaki Türkiye ile EBRD arasındaki "Katkı Sağlayıcının Doğu Avrupa Enerji Verimliliği ve Çevre Ortaklığı Bölgesel Fonu"na katkısı ve taahhüdüne ilişkin yapıldı. Anlaşmaya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda, Türkiye, söz konusu fona 600 bin euro katkı sağlayacak. Bu fon Azerbaycan'daki çevre projelerinde kullanılacak.
Türkiye ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında 10 Kasım 2020'de imzalanan Katkı Anlaşması'nın yürürlüğe girdi.

Türkiye ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasındaki katkı anlaşması, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından temsil edilen katkı sağlayıcı konumundaki Türkiye ile EBRD arasındaki "Katkı Sağlayıcının Doğu Avrupa Enerji Verimliliği ve Çevre Ortaklığı Bölgesel Fonu"na katkısı ve taahhüdüne ilişkin yapıldı.

Anlaşmaya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu kapsamda, Türkiye, söz konusu fona 600 bin euro katkı sağlayacak. Bu fon Azerbaycan'daki çevre projelerinde kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.