yandex

Türkiye-İtalya maçı canlı izle! EURO 2020 şifresiz izle ücretsiz

SPOR (MG) - Milli Gazete | 11.06.2021 - 21:29, Güncelleme: 11.06.2021 - 21:29 2006+ kez okundu.
 

Türkiye-İtalya maçı canlı izle! EURO 2020 şifresiz izle ücretsiz

EURO 2020 elemelerinde grubu Fransa'nın ardından ikinci sırada tamamlayan Şenol Güneş önderliğindeki A Milli Takımımız, EURO2020 macerasında bir kez daha tarih yazmak istiyor.

A Milli Takımımız, yeni bir maceraya hazırlanıyor;  EURO 2020! 2017 yılında Mircea Lucescu ile başlayan dönemde A Milli Takımımız adına işlerin pek iyi gitmediği açıktı. Tartışmalar, açıklamalar, kötü futbol devam ederken Mircea Lucescu'nun ardından göreve gelen Şenol Güneş ile bir değişim de başlamış oldu. Aslında belki de değişimin bazı temelleri Lucescu döneminde atıldı ancak Şenol Güneş ile sahada mücadele gücü ve isteği olan bir A Milli Takım ortaya çıktı. TÜRKİYE'NİN GRUPTAKİ ŞANSI A Milli Takımımız, EURO2020'de A Grubu'nda yer alırken  İtalya,  Galler ve  İsviçre ile karşılaşacak. Kağıt üzerinde İtalya'nın favori olduğu Türkiye ve İsviçre'nin kafa kafaya, Galler'in ise 4. takım olarak görüldüğü bir grup. Elbette İtalya Roberto Mancini ile yakaladığı müthiş havayla favori olmayı hak ediyor. Ancak A Milli Takımımızın, Fransa maçındakine benzer bir oyun anlayışı ve saha disiplini göstermesi halinde, İtalya'yı yenmesi de sürpriz olmayacaktır. En azından grubun ve turnuvanın ilk maçında Türkiye için kaybetmemek önemli...  İtalya'nın ardından Galler ile karşılaşacak Türkiye, son maçında ise İsviçre ile mücadele edecek. Galler'in birkaç oyuncuya çok bağımlı olması ve yaratıcılıktan uzak bir futbol sergilemesi, A Milli Takımımız için bir avantaj. Bireysel becerisi üst düzey oyunculara sahip olan takımımız, Galler gibi her ne kadar taktik disipline sadık olsa da yaratıcılıktan uzak bir takım karşısında kayıp yaşamamalı. Kolay bir grup olmadığı açık ancak A Milli Takımımız grubu en azından ikinci sırada bitirebilecek güce sahip. EURO2020'de A MİLLİ TAKIM FİKSTÜRÜ 11 Haziran, Türkiye - İtalya 16 Haziran, Türkiye - Galler 20 Haziran, İsviçre - Türkiye 2008'DEN DAHA İYİSİ NEDEN OLMASIN! Unutulmaz EURO2008'de birbirinden heyecanlı maçlar oynamış ve saha içindeki performansımızla başarıyı hak etmiştik. O kadar motive ve iyiydik ki yarı finalde elenmek, kupayı kazanamamak hepimizi yıkmıştı. O dönem saha içi ve dışı uyumumuz, isteğimiz gerçekten üst düzeydi. Elimizde EURO2020 için o kadro kadar, hatta daha da güçlü bir kadro var. Az önce belirttiğimiz günlük inişler yaşamamamız halinde Türkiye olarak çeyrek finali belki de daha ilerisini görebiliriz. TÜRKİYE-İTALYA MAÇI İLK 11'LER Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak Yılmaz İtalya: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Berardi, Immobile, Insigne TÜRKİYE-İTALYA MAÇI ŞİFRESİZ İZLE  Türkiye-İtalya maçı TRT 1'den şifresiz bir biçimde naklen yayımlanacak.
EURO 2020 elemelerinde grubu Fransa'nın ardından ikinci sırada tamamlayan Şenol Güneş önderliğindeki A Milli Takımımız, EURO2020 macerasında bir kez daha tarih yazmak istiyor.

A Milli Takımımız, yeni bir maceraya hazırlanıyor;  EURO 2020! 2017 yılında Mircea Lucescu ile başlayan dönemde A Milli Takımımız adına işlerin pek iyi gitmediği açıktı. Tartışmalar, açıklamalar, kötü futbol devam ederken Mircea Lucescu'nun ardından göreve gelen Şenol Güneş ile bir değişim de başlamış oldu. Aslında belki de değişimin bazı temelleri Lucescu döneminde atıldı ancak Şenol Güneş ile sahada mücadele gücü ve isteği olan bir A Milli Takım ortaya çıktı.

TÜRKİYE'NİN GRUPTAKİ ŞANSI

A Milli Takımımız, EURO2020'de A Grubu'nda yer alırken  İtalya,  Galler ve  İsviçre ile karşılaşacak. Kağıt üzerinde İtalya'nın favori olduğu Türkiye ve İsviçre'nin kafa kafaya, Galler'in ise 4. takım olarak görüldüğü bir grup. Elbette İtalya Roberto Mancini ile yakaladığı müthiş havayla favori olmayı hak ediyor. Ancak A Milli Takımımızın, Fransa maçındakine benzer bir oyun anlayışı ve saha disiplini göstermesi halinde, İtalya'yı yenmesi de sürpriz olmayacaktır. En azından grubun ve turnuvanın ilk maçında Türkiye için kaybetmemek önemli... 

İtalya'nın ardından Galler ile karşılaşacak Türkiye, son maçında ise İsviçre ile mücadele edecek. Galler'in birkaç oyuncuya çok bağımlı olması ve yaratıcılıktan uzak bir futbol sergilemesi, A Milli Takımımız için bir avantaj. Bireysel becerisi üst düzey oyunculara sahip olan takımımız, Galler gibi her ne kadar taktik disipline sadık olsa da yaratıcılıktan uzak bir takım karşısında kayıp yaşamamalı. Kolay bir grup olmadığı açık ancak A Milli Takımımız grubu en azından ikinci sırada bitirebilecek güce sahip.

EURO2020'de A MİLLİ TAKIM FİKSTÜRÜ

11 Haziran, Türkiye - İtalya
16 Haziran, Türkiye - Galler
20 Haziran, İsviçre - Türkiye

2008'DEN DAHA İYİSİ NEDEN OLMASIN!

Unutulmaz EURO2008'de birbirinden heyecanlı maçlar oynamış ve saha içindeki performansımızla başarıyı hak etmiştik. O kadar motive ve iyiydik ki yarı finalde elenmek, kupayı kazanamamak hepimizi yıkmıştı. O dönem saha içi ve dışı uyumumuz, isteğimiz gerçekten üst düzeydi. Elimizde EURO2020 için o kadro kadar, hatta daha da güçlü bir kadro var. Az önce belirttiğimiz günlük inişler yaşamamamız halinde Türkiye olarak çeyrek finali belki de daha ilerisini görebiliriz.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak Yılmaz

İtalya: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Berardi, Immobile, Insigne

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI ŞİFRESİZ İZLE 

Türkiye-İtalya maçı TRT 1'den şifresiz bir biçimde naklen yayımlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.