yandex

Yakalanan eski HDP'li Adıyaman'a getirildi

ASAYİŞ 18.11.2021 - 09:31, Güncelleme: 18.11.2021 - 09:31 967+ kez okundu.
 

Yakalanan eski HDP'li Adıyaman'a getirildi

Adıyaman'a bağlı Kömür Beldesi'nin HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ve iş insanı A.A. Yunanistan'a kaçarken yakalandı. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan 2 kişi Adıyaman'a getirildi. ADIYAMAN (İGFA)- Yunanistan'a kaçarken yakalanan HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ile terörü finanse ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan iş insanı A.A.  Adıyaman'a getirildi. Adıyaman Kömür Beldesi'nin HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ile iş insanı A.A. Edirne'ye bağlı, Yunanistan'a sınırı olan İpsala ilçesinin Askeri Yasak Bölgesinde, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Jandarmada işlemleri tamamlanan 2 kişi  Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Adıyaman'a getirildi.  Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.       

Adıyaman'a bağlı Kömür Beldesi'nin HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ve iş insanı A.A. Yunanistan'a kaçarken yakalandı. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan 2 kişi Adıyaman'a getirildi.

ADIYAMAN (İGFA)- Yunanistan'a kaçarken yakalanan HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ile terörü finanse ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan iş insanı A.A.  Adıyaman'a getirildi.

Adıyaman Kömür Beldesi'nin HDP'li eski Belediye Başkanı H.Y. ile iş insanı A.A. Edirne'ye bağlı, Yunanistan'a sınırı olan İpsala ilçesinin Askeri Yasak Bölgesinde, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Jandarmada işlemleri tamamlanan 2 kişi  Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Adıyaman'a getirildi. 

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere karakola götürüldü. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.