yandex

Yasadışı yollarla ülkeye getirilen 54 hayvan Gaziantep’te koruma altında

DİĞER 02.07.2021 - 15:32, Güncelleme: 02.07.2021 - 15:32 1797+ kez okundu.
 

Yasadışı yollarla ülkeye getirilen 54 hayvan Gaziantep’te koruma altında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, yasadışı yollarla Türkiye’ye getirilen 54 hayvanı koruma altına aldı. GAZİANTEP (İGFA) - Ülke genelinde yaralı birçok hayvana yeni yuva olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesine hizmet veren Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, yeni üyelerini ağırlamaya başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan operasyonlar sonrası yakalanan 13’ü boa, 2’si Mısır ve biri 1 Meksika türü olmak üzere toplamda 16 yılan, alex ve jako türünden 29 adet papağan, 4 koati, 3 alpaka ve 2 rakun Milli Parklar 1’inci Bölge Müdürlüğünce Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı ekiplerine teslim edildi. Gerekli tedavilerin yapılması ve rutin karantina süresi sonrası türdaşları ile beraber yaşamaya başlayacak yeni hayvanlar, hayvanat bahçesi ekiplerince hazırlanan yuvalarına götürüldü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, yasadışı yollarla Türkiye’ye getirilen 54 hayvanı koruma altına aldı.

GAZİANTEP (İGFA) - Ülke genelinde yaralı birçok hayvana yeni yuva olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesine hizmet veren Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, yeni üyelerini ağırlamaya başladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan operasyonlar sonrası yakalanan 13’ü boa, 2’si Mısır ve biri 1 Meksika türü olmak üzere toplamda 16 yılan, alex ve jako türünden 29 adet papağan, 4 koati, 3 alpaka ve 2 rakun Milli Parklar 1’inci Bölge Müdürlüğünce Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı ekiplerine teslim edildi.

Gerekli tedavilerin yapılması ve rutin karantina süresi sonrası türdaşları ile beraber yaşamaya başlayacak yeni hayvanlar, hayvanat bahçesi ekiplerince hazırlanan yuvalarına götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.