yandex
Dr.Halit Furkan SARI
Köşe Yazarı
Dr.Halit Furkan SARI
 

Ellerimiz için koruyucu amaçlı doğal krem ‘’Hindistan Cevizi Yağı’’

Covid-19 verileri gelmeye devam ediyor. Herkesin aklındaki soru iyiye mi gidiyoruz, kötüye mi? İyi gidenler Yapılan test sayısının günden güne artması Hastanelerimiz, yoğun bakım yatak kapasitesimiz, ilaçlarımız ve tıbbi malzemelerimizin yeterliliği Vaka sayımız artıyor olsa bile katlanarak artmaması Yakın bir tarihte Covid-19 geçirip sağlığına kavuşmuş ve yapılan testleri negatif sonuç vermiş kişilerden alınan kandan, hastalığa karşı gelişen antikorların bolca bulunduğu plazma kısmının ayrılarak ağır hastalara nakledilmesi tedavisinin Türkiye’de denenmeye başlanacak olması Milletimizin biz bize yeteriz sloganı ile dayanışmaya başlaması Kötü gidenler Covid-19 nedeniyle kayıpların nispeten hızlı artması Sağlık çalışanlarında görülen vaka sayılarının artması  Korunma açısından tavsiyeler ile bitirelim Burun temizliği en az el temizliği kadar önemlidir. Tuzlu su veya normal su ile burnumuzu temizlemeyi unutmayalım Ellerimize koruyucu amaçlı kimyasal kremler yerine monolaurin  etken maddesini içeren hindistan cevizi yağını sürebilirsiniz. Bakteri ve virüslerin yapışmasını önler.
Ekleme Tarihi: 31 Mart 2020 - Salı

Ellerimiz için koruyucu amaçlı doğal krem ‘’Hindistan Cevizi Yağı’’

Covid-19 verileri gelmeye devam ediyor.
Herkesin aklındaki soru iyiye mi gidiyoruz, kötüye mi?
İyi gidenler
Yapılan test sayısının günden güne artması
Hastanelerimiz, yoğun bakım yatak kapasitesimiz, ilaçlarımız ve tıbbi malzemelerimizin yeterliliği
Vaka sayımız artıyor olsa bile katlanarak artmaması
Yakın bir tarihte Covid-19 geçirip sağlığına kavuşmuş ve yapılan testleri negatif sonuç vermiş kişilerden alınan kandan, hastalığa karşı gelişen antikorların bolca bulunduğu plazma kısmının ayrılarak ağır hastalara nakledilmesi tedavisinin Türkiye’de denenmeye başlanacak olması
Milletimizin biz bize yeteriz sloganı ile dayanışmaya başlaması
Kötü gidenler
Covid-19 nedeniyle kayıpların nispeten hızlı artması
Sağlık çalışanlarında görülen vaka sayılarının artması
 Korunma açısından tavsiyeler ile bitirelim
Burun temizliği en az el temizliği kadar önemlidir. Tuzlu su veya normal su ile burnumuzu temizlemeyi unutmayalım
Ellerimize koruyucu amaçlı kimyasal kremler yerine monolaurin  etken maddesini içeren hindistan cevizi yağını sürebilirsiniz. Bakteri ve virüslerin yapışmasını önler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.