yandex
Resul KORUCU
Köşe Yazarı
Resul KORUCU
 

Kendine gel Müslüman!

Merhaba değerli okurlar İyisiyle, kötüsüyle bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız Evet yeni yıl yeni umutlar demek olabilir ama bu durum bizim ülkemizde sizcede biraz abartılmıyormu? Biz müslümanlar başka bir dine neden özeniyoruzki? Bu gece bir sürü günahın işlendiği bir gece ve bu günaha ne yazıkki biz müslümanlarda ortak oluyoruz. Bir genelleme yapmak elbetteki yanlış olur fakat çoğumuz müslümanım deyip hristiyanlara özenmiyormuyuz? Bu gün için günler öncesinden başlayan hazırlıklar niye? Batıya bu kadar özenmemizin sebebi ne? Bizim bu gün özendiğimiz batı bundan 90- 100 yıl önce bizim topraklarımıza gelip bizi yok etmeye çalışmadımı? Eline geçen ilk fırsatta bunu yine yenilemeyeceğinin bir garantisi varmı? Yeterice bize kendi adetlerini dayattığı yetmedimi? Siz hiç müslümanlarla birlikte kurban bayramını kutlayan bir yahudi, yada ramazan bayramını kutlayan bir hristiyan gördünüzmü? Ben görmedim. Bir müslümanınbaşka bir dine mensup olan insanlara benzemesi, ve özenmesi sizce bir müslümana yakışırmı? Bence yakışmaz. Bu gün tüketilen alkollerin, yapılan daha başka günahların bayram olarak kutlandığı, ve bununda h.z İSANIN doğum güneüyle kamofle edildüi bir gün ne yazıkki. Biraz mantık çerçevesinde düşünmeye ne dersiniz: bir kere h.z İSA gibi bir peygamberin doğum gününü böyle çeşitli günahlar işleyerek kutlamak size mantıklı geliyormu? Yoksa benmi biraz abartıyorum? Hayır elbetteki böyle kutlu bir peygamberin doğum gününün büyük günahlar işleyerek kutlanması hiçte akla, mantığa sığmıyor. Bozulmuş tahrip edilmiş bir din olan hristiyanlığa ve o dine mensup olan batılı sapkınlara biz müslümanların  benzeme gayretlerine bir türlü anlam veremiyorum. Beni bağışlayın ama h.z MUHAMMEDİN ümmetine ne oluyor böyle? Neden birilerine benzeme çabası içerisindeyiz neden bizi eline bir geçirse bir kaşık suda boğacak olan batılı sapkınların yaptıklarını yapıyoruz? Neden şeytanın bizi günah çukuruna sürüklemesine izin veriyoruz? Neden nefsimize hakim olamıyoruz acaba? Bizler islamdan, h.z MUHAMMEDİN yolundan ve sünnetinden ayrıldık şeytana fırsat verdik ve bizi çamur deryasına sürüklemesine göz yumduk. Acilen müslüman olduğumuzu hatırlayp kendimize çeki düzen vermenin zamanı gelmedimi? Çoktan geldide geçiyor bile. Yazımı fazla uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum son bir şey söyleyip bu yazıyı noktalıyorum kendine gel MÜSLÜMAN!  
Ekleme Tarihi: 31 Aralık 2019 - Salı

Kendine gel Müslüman!

Merhaba değerli okurlar

İyisiyle, kötüsüyle bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız

Evet yeni yıl yeni umutlar demek olabilir ama bu durum bizim ülkemizde sizcede biraz abartılmıyormu?

Biz müslümanlar başka bir dine neden özeniyoruzki?

Bu gece bir sürü günahın işlendiği bir gece ve bu günaha ne yazıkki biz müslümanlarda ortak oluyoruz.

Bir genelleme yapmak elbetteki yanlış olur fakat çoğumuz müslümanım deyip hristiyanlara özenmiyormuyuz?

Bu gün için günler öncesinden başlayan hazırlıklar niye?

Batıya bu kadar özenmemizin sebebi ne?

Bizim bu gün özendiğimiz batı bundan 90- 100 yıl önce bizim topraklarımıza gelip bizi yok etmeye çalışmadımı?

Eline geçen ilk fırsatta bunu yine yenilemeyeceğinin bir garantisi varmı?

Yeterice bize kendi adetlerini dayattığı yetmedimi?

Siz hiç müslümanlarla birlikte kurban bayramını kutlayan bir yahudi, yada ramazan bayramını kutlayan bir hristiyan gördünüzmü? Ben görmedim.

Bir müslümanınbaşka bir dine mensup olan insanlara benzemesi, ve özenmesi sizce bir müslümana yakışırmı? Bence yakışmaz.

Bu gün tüketilen alkollerin, yapılan daha başka günahların bayram olarak kutlandığı, ve bununda h.z İSANIN doğum güneüyle kamofle edildüi bir gün ne yazıkki.

Biraz mantık çerçevesinde düşünmeye ne dersiniz: bir kere h.z İSA gibi bir peygamberin doğum gününü böyle çeşitli günahlar işleyerek kutlamak size mantıklı geliyormu? Yoksa benmi biraz abartıyorum?

Hayır elbetteki böyle kutlu bir peygamberin doğum gününün büyük günahlar işleyerek kutlanması hiçte akla, mantığa sığmıyor.

Bozulmuş tahrip edilmiş bir din olan hristiyanlığa ve o dine mensup olan batılı sapkınlara biz müslümanların  benzeme gayretlerine bir türlü anlam veremiyorum.

Beni bağışlayın ama h.z MUHAMMEDİN ümmetine ne oluyor böyle?

Neden birilerine benzeme çabası içerisindeyiz neden bizi eline bir geçirse bir kaşık suda boğacak olan batılı sapkınların yaptıklarını yapıyoruz?

Neden şeytanın bizi günah çukuruna sürüklemesine izin veriyoruz?

Neden nefsimize hakim olamıyoruz acaba? Bizler islamdan, h.z MUHAMMEDİN yolundan ve sünnetinden ayrıldık şeytana fırsat verdik ve bizi çamur deryasına sürüklemesine göz yumduk.

Acilen müslüman olduğumuzu hatırlayp kendimize çeki düzen vermenin zamanı gelmedimi?

Çoktan geldide geçiyor bile.

Yazımı fazla uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum son bir şey söyleyip bu yazıyı noktalıyorum kendine gel MÜSLÜMAN!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.