yandex
Zeynep AKPUNAR
Köşe Yazarı
Zeynep AKPUNAR
 

CORONA BİZE NE ÖĞRETTİ

Yaşadığımız dönem çok zorlu geçse de, tüm dünyada küresel sorun olan: Coronavürüsü bizlere ne öğretti?  Öncelikle evde kalıp ailemizin, sevdiklerimizin kıymetini bildik. Sevdiklerinizle beraber evde kalıp onlarla güzel vakit geçirip güzel anılar biriktirdik. Onların kıymetini daha çok anladık. Kendimizi geliştirme yolunda minik adımlar attık. Esgisine ordanla kendimize daha çok zaman ayırdık. İletişimin çok önemli olduğunu öğrendik. En önemlisi ise: kendimizi sorguya çektik. Yaptığımız hataları gördük. Nerde ne yaptığımızı anladık ve anlamalıyızda. Karantina sürecinde yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın hesaplarını yapmalıyız. En önemli sorulacak sorular ise, bu Coronavürüs bize nasıl geldi? Yada yaşadığımız tüm bu kötü olaylar: depremler, seller, yangınlar, doğal afetler neden başımızda geliyor? sorularıdır. Belki de kendimize dikkat etmiyoruz, belki de gelişi güzel temizlik yapıyorduz, belkide kıyıya vuran çocuk cesetleri Allah'ın katında bizi şikayet etti.  Velhasıl kelam şu zamanlarda kendimize çok çok dikkat etmeliyiz. Her anlamda elimizdeki şeylerin kıymetini bilmeliyiz. Kendimizi kendi içimizde sorgulayalım. Mümkün oldukça #evdekal'maya çalışalım.   #evdekalsağlıklıkal   Bir sonraki yazımda görüşmek üzere Allah'a emanet olun. 
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2020 - Pazar

CORONA BİZE NE ÖĞRETTİ

Yaşadığımız dönem çok zorlu geçse de, tüm dünyada küresel sorun olan: Coronavürüsü bizlere ne öğretti? 
Öncelikle evde kalıp ailemizin, sevdiklerimizin kıymetini bildik. Sevdiklerinizle beraber evde kalıp onlarla güzel vakit geçirip güzel anılar biriktirdik. Onların kıymetini daha çok anladık. Kendimizi geliştirme yolunda minik adımlar attık. Esgisine ordanla kendimize daha çok zaman ayırdık. İletişimin çok önemli olduğunu öğrendik. En önemlisi ise: kendimizi sorguya çektik. Yaptığımız hataları gördük. Nerde ne yaptığımızı anladık ve anlamalıyızda. Karantina sürecinde yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın hesaplarını yapmalıyız. En önemli sorulacak sorular ise, bu Coronavürüs bize nasıl geldi? Yada yaşadığımız tüm bu kötü olaylar: depremler, seller, yangınlar, doğal afetler neden başımızda geliyor? sorularıdır. Belki de kendimize dikkat etmiyoruz, belki de gelişi güzel temizlik yapıyorduz, belkide kıyıya vuran çocuk cesetleri Allah'ın katında bizi şikayet etti. 
Velhasıl kelam şu zamanlarda kendimize çok çok dikkat etmeliyiz. Her anlamda elimizdeki şeylerin kıymetini bilmeliyiz. Kendimizi kendi içimizde sorgulayalım. Mümkün oldukça #evdekal'maya çalışalım.
 
#evdekalsağlıklıkal
 
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere Allah'a emanet olun. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.