yandex
Zeynep AKPUNAR
Köşe Yazarı
Zeynep AKPUNAR
 

EVDE KAL VERİMLİ ZAMAN GEÇİR

Kıymetli değerli okurlarım bir önceki yazımda da değindiğim bir konunun devamını getirmek isterim. Ekonomik sorun olmaktan çıkıp küresel bir sorun olan Corona (covit 19) salgını bildiğimiz üzere dünyayı adeta kasıp kavuruyor.   Lakin evde kaldığımız süre boyunca bakıyorum da evde yapılabilen bir çok sosyal aktiviteyi yapmayı başarıyoruz ve sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ne mutlu bize ki kendi kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Evli çiftler evde birbirlerine daha çok yardım edebiliyorlar. Empati kurabiliyoruz. Hani toplumda dar görüşlü insanlar var ya hani engelli bireylerin eve kapanması isteyenler hani.    Evde kapalı kalmak neymiş bu virüs sayesinde öğrenmiş oldular. Veya avlanan hayvanların kendi yaşam alanlarından alınıp onları başka yerlerde kafese koyup onları hapsetmek değil mi. Ya da aç kalacağız korkusuyla girdiğimiz hallere bakın..! Kendimizi sürekli sorgulamamız lazım. İki gün için aç mı kaldık sanki. Evde kaldık diye iflas mi ettik sanki? Tabi ki de hayır. Biliyorum sürekli evde olmak kapalı kalmak insanı daraltır lakin verimli zaman geçirmek de var. Canımız çok dikildiği zaman çok özlediğimiz bir dostumuzu arayalım.    Onunla konuşalım, özlem giderelim. Veya evde başka baş ka aktivitelerde bulunalım emin olun böylece hem zaman çabuk geçer hem de keyifli, kaliteli ve verimli bir zaman geçirmiş oluruz. Yaşadığımız bu dönemlerde kendimize ders çıkartacağımız bir çok şey var. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere Allah'a emanet olun.
Ekleme Tarihi: 26 Nisan 2020 - Pazar

EVDE KAL VERİMLİ ZAMAN GEÇİR

Kıymetli değerli okurlarım bir önceki yazımda da değindiğim bir konunun devamını getirmek isterim. Ekonomik sorun olmaktan çıkıp küresel bir sorun olan Corona (covit 19) salgını bildiğimiz üzere dünyayı adeta kasıp kavuruyor.

 

Lakin evde kaldığımız süre boyunca bakıyorum da evde yapılabilen bir çok sosyal aktiviteyi yapmayı başarıyoruz ve sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ne mutlu bize ki kendi kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Evli çiftler evde birbirlerine daha çok yardım edebiliyorlar. Empati kurabiliyoruz. Hani toplumda dar görüşlü insanlar var ya hani engelli bireylerin eve kapanması isteyenler hani.

 

 Evde kapalı kalmak neymiş bu virüs sayesinde öğrenmiş oldular. Veya avlanan hayvanların kendi yaşam alanlarından alınıp onları başka yerlerde kafese koyup onları hapsetmek değil mi. Ya da aç kalacağız korkusuyla girdiğimiz hallere bakın..! Kendimizi sürekli sorgulamamız lazım. İki gün için aç mı kaldık sanki. Evde kaldık diye iflas mi ettik sanki? Tabi ki de hayır. Biliyorum sürekli evde olmak kapalı kalmak insanı daraltır lakin verimli zaman geçirmek de var. Canımız çok dikildiği zaman çok özlediğimiz bir dostumuzu arayalım.

 

 Onunla konuşalım, özlem giderelim. Veya evde başka baş ka aktivitelerde bulunalım emin olun böylece hem zaman çabuk geçer hem de keyifli, kaliteli ve verimli bir zaman geçirmiş oluruz. Yaşadığımız bu dönemlerde kendimize ders çıkartacağımız bir çok şey var. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere Allah'a emanet olun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.