yandex

Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2021 - 18:03, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:18 1753+ kez okundu.
 

Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi

Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi

YOZGAT (AA) - İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 30 kontrol görevlisi ile 2 bin 785 iş yerinde gıda denetiminin yapılacağı bildirildi.Yozgat Tarım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatlarıyla 25-28 Ekim tarihleri arasında ülke genelinde sürdürülen "Denetim seferberliği" kapsamında gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin denetleneceğini belirtti.Denetim seferberliğindeki amacın kamuoyunda farkındalık oluşturmak olduğunu aktaran Özkaya, şunları kaydetti:"İl merkezimiz ve ilçelerimizde yaklaşık 30 kontrol görevlisi personelimizin katıldığı denetimlerimiz sırasında işletme sahiplerinin genel olarak hijyen kurallarına uyduklarını tespit etmiş olmamızla beraber görülen aksaklıklarla ilgili gereken işlemler yapılmıştır. İlimiz merkez ve ilçelerinde bulunan yaklaşık 417 gıda üretim yerini ilimizde faaliyet gösteren 2 bin 785 gıda satış yeri ve toplu tüketim yerleri titizlikle denetlenecektir."
Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi

YOZGAT (AA) - İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 30 kontrol görevlisi ile 2 bin 785 iş yerinde gıda denetiminin yapılacağı bildirildi.

Yozgat Tarım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatlarıyla 25-28 Ekim tarihleri arasında ülke genelinde sürdürülen "Denetim seferberliği" kapsamında gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin denetleneceğini belirtti.

Denetim seferberliğindeki amacın kamuoyunda farkındalık oluşturmak olduğunu aktaran Özkaya, şunları kaydetti:

"İl merkezimiz ve ilçelerimizde yaklaşık 30 kontrol görevlisi personelimizin katıldığı denetimlerimiz sırasında işletme sahiplerinin genel olarak hijyen kurallarına uyduklarını tespit etmiş olmamızla beraber görülen aksaklıklarla ilgili gereken işlemler yapılmıştır. İlimiz merkez ve ilçelerinde bulunan yaklaşık 417 gıda üretim yerini ilimizde faaliyet gösteren 2 bin 785 gıda satış yeri ve toplu tüketim yerleri titizlikle denetlenecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.