yandex

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 10.11.2021 - 18:26, Güncelleme: 10.11.2021 - 17:03 988+ kez okundu.
 

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Vali Polat ve Belediye Başkanı Köse, Yozgat'taki çalışmalar ve projeler hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a bilgi verdi.Görüşmede, Yozgat'a klasik kütüphanecilik hizmetlerinin ötesinde fonksiyonlara sahip bir kütüphane kazandırılması için karar alınırken, projenin hızla hayata geçirilmesi yönünde çalışmaların eş zamanlı başlatıldığı aktarıldı.Mimarisi ve fonksiyonlarıyla Yozgat'ın en prestijli yapılarından olması hedeflenen kütüphane ile ilgili şu bilgiler kaydedildi:"Kütüphane hem gençlerin çalışma ve okuma ihtiyaçlarını giderecek hem de içerisinde barındıracağı konferans salonu, cep sineması, sergi ve fuaye alanları, bebek ve çocuk bölümü ile aynı anda pek çok kültürel ve sanatsal faaliyetin yapılmasına imkan veren alanları ve matematik başta olmak üzere çeşitli atölyeleri, kafeterya ve diğer alanları ile nitelikli zaman geçirmek isteyen bütün yaş gruplarından insanımızın buluşma ve cazibe merkezi olacak. Şehir kimliğini yansıtan bir tasarıma sahip olacak bu çok fonksiyonlu kompleksin içerisinde Yozgat'ın kültürel özelliklerinin tanıtılacağı bir bölümde de yer alacak."Görüşmede, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş da sunum yaptı.
Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Vali Polat ve Belediye Başkanı Köse, Yozgat'taki çalışmalar ve projeler hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a bilgi verdi.

Görüşmede, Yozgat'a klasik kütüphanecilik hizmetlerinin ötesinde fonksiyonlara sahip bir kütüphane kazandırılması için karar alınırken, projenin hızla hayata geçirilmesi yönünde çalışmaların eş zamanlı başlatıldığı aktarıldı.

Mimarisi ve fonksiyonlarıyla Yozgat'ın en prestijli yapılarından olması hedeflenen kütüphane ile ilgili şu bilgiler kaydedildi:

"Kütüphane hem gençlerin çalışma ve okuma ihtiyaçlarını giderecek hem de içerisinde barındıracağı konferans salonu, cep sineması, sergi ve fuaye alanları, bebek ve çocuk bölümü ile aynı anda pek çok kültürel ve sanatsal faaliyetin yapılmasına imkan veren alanları ve matematik başta olmak üzere çeşitli atölyeleri, kafeterya ve diğer alanları ile nitelikli zaman geçirmek isteyen bütün yaş gruplarından insanımızın buluşma ve cazibe merkezi olacak. Şehir kimliğini yansıtan bir tasarıma sahip olacak bu çok fonksiyonlu kompleksin içerisinde Yozgat'ın kültürel özelliklerinin tanıtılacağı bir bölümde de yer alacak."

Görüşmede, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş da sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.