yandex

Yunak Kaymakamı Murat Karahan, öğrencilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 06.03.2022 - 13:18, Güncelleme: 06.03.2022 - 12:52 1861+ kez okundu.
 

Yunak Kaymakamı Murat Karahan, öğrencilerle bir araya geldi

Yunak Kaymakamı Murat Karahan, öğrencilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve şube müdürleri Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrenci pansiyonunu ziyaret etti.Öğrencilerle yemek yiyen Kaymakam Karahan ve beraberindekiler, öğrencilerin kullandığı etüt salonları, yatakhane ve yemekhane bölümlerini gezerek pansiyon hakkında bilgi aldı.Öğretmenlerle de bir süre sohbet eden Karahan, pansiyonun genel durumundan memnun kaldığını dile getirdi.Devletin öğrencilere her türlü imkanı sağladığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise pansiyon ziyareti ve öğrencilere moral motivasyon desteğinden dolayı Karahan'a teşekkür etti.
Yunak Kaymakamı Murat Karahan, öğrencilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve şube müdürleri Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrenci pansiyonunu ziyaret etti.

Öğrencilerle yemek yiyen Kaymakam Karahan ve beraberindekiler, öğrencilerin kullandığı etüt salonları, yatakhane ve yemekhane bölümlerini gezerek pansiyon hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerle de bir süre sohbet eden Karahan, pansiyonun genel durumundan memnun kaldığını dile getirdi.

Devletin öğrencilere her türlü imkanı sağladığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise pansiyon ziyareti ve öğrencilere moral motivasyon desteğinden dolayı Karahan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.