yandex

Anafartalarspor, Yeni İmaretspor ile karşılaşacak

SPOR 16.03.2024 - 10:15, Güncelleme: 16.03.2024 - 10:15 1527+ kez okundu.
 

Anafartalarspor, Yeni İmaretspor ile karşılaşacak

Edirne Süper Amatör Lig B Grubu’nda Anafartalarspor bugün Yeni İmaretspor ile karşılaşacak.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Anafartalarspor ligin 13.haftasında kendi sahasında bugün Yeni İmaretspor ile karşılaşacak. B Grubu’nda bu hafta oynanacak karşılaşmaların programı da şöyle; Edirne Mega Gen.-Edirne Çarşıspor : 3-0 (Hükmen) Saat 14.00- İpsalaspor-Subaşıspor Saat 14.00- Anafartalarspor-Yeni İmaretspor

Edirne Süper Amatör Lig B Grubu’nda Anafartalarspor bugün Yeni İmaretspor ile karşılaşacak.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Anafartalarspor ligin 13.haftasında kendi sahasında bugün Yeni İmaretspor ile karşılaşacak.

B Grubu’nda bu hafta oynanacak karşılaşmaların programı da şöyle;

Edirne Mega Gen.-Edirne Çarşıspor : 3-0 (Hükmen)

Saat 14.00- İpsalaspor-Subaşıspor

Saat 14.00- Anafartalarspor-Yeni İmaretspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.