yandex

Bakan Bak'tan Mirkan Kurt için taziye mesajı

GÜNDEM 01.04.2024 - 10:24, Güncelleme: 01.04.2024 - 10:24 1019 kez okundu.
 

Bakan Bak'tan Mirkan Kurt için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, vefat eden Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt için taziyede bulundu. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt evladımızın, hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. 11 yaşında yaşamını yitiren sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum. “

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, vefat eden Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt için taziyede bulundu.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt evladımızın, hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. 11 yaşında yaşamını yitiren sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.