yandex

Doğuda sandıklar kapandı... 49 ilde oy kullanmak için son bir saat!

GÜNDEM 31.03.2024 - 16:02, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:02 488 kez okundu.
 

Doğuda sandıklar kapandı... 49 ilde oy kullanmak için son bir saat!

Doğu'daki 32 ilde saat 07.00'de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00 itibariyle sona erdi. 49 ilde oy kullanmak için son bir saat...ANKARA (İGFA) - Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te ve bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında oy verme işlemi saat 07.00'de başlamıştı. Bu illerde oy verme işlemleri saat 16.00 itibariyle tamamlandı. YSK Başkanı Ahmet Yener, 32 ilde sayımların başlayacağını belirtirken, kalan diğer illerde de oy verme işlemi ise saat 17.00'de tamamlanacağını ve buradaki iller içinde sayımlara geçileceğini belirtti. Yener, seçim yayın yasakları konusunda da ayrıca kamuoyunun bilgilendirileceğini duyurdu.

Doğu'daki 32 ilde saat 07.00'de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00 itibariyle sona erdi. 49 ilde oy kullanmak için son bir saat...

ANKARA (İGFA) - Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te ve bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında oy verme işlemi saat 07.00'de başlamıştı.

Bu illerde oy verme işlemleri saat 16.00 itibariyle tamamlandı.

YSK Başkanı Ahmet Yener, 32 ilde sayımların başlayacağını belirtirken, kalan diğer illerde de oy verme işlemi ise saat 17.00'de tamamlanacağını ve buradaki iller içinde sayımlara geçileceğini belirtti. Yener, seçim yayın yasakları konusunda da ayrıca kamuoyunun bilgilendirileceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.