yandex

Edirne Keşan'da bir kadın eski eşi tarafından darp edildi!

YAŞAM 25.01.2024 - 09:13, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:13 831+ kez okundu.
 

Edirne Keşan'da bir kadın eski eşi tarafından darp edildi!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir hafta önce boşandığı eski eşi tarafından darp edilen kadın yaralandı. Olayda önce eski eşini sonra da kendisini yaraladı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Olay, Keşan'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mekan Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre A.D. adlı kadın, yolda yürüdüğü esnada bir hafta önce boşandığı eski eşi T.D. ile karşılaştı. İddiaya göre T.D., A.D.'ye hakaret ederek elinde bulunan kesici aletle karın bölgesinden yaraladı. T.D., daha sonra aynı kesici aletle kendisine de karın bölgesinden zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, A.D. ve T.D., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, T.D. ise gözaltına alındı. Keşan Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir hafta önce boşandığı eski eşi tarafından darp edilen kadın yaralandı. Olayda önce eski eşini sonra da kendisini yaraladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Olay, Keşan'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mekan Sokak'ta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre A.D. adlı kadın, yolda yürüdüğü esnada bir hafta önce boşandığı eski eşi T.D. ile karşılaştı. İddiaya göre T.D., A.D.'ye hakaret ederek elinde bulunan kesici aletle karın bölgesinden yaraladı. T.D., daha sonra aynı kesici aletle kendisine de karın bölgesinden zarar verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, A.D. ve T.D., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, T.D. ise gözaltına alındı.

Keşan Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.