yandex

Eksiklerimiz varmış!

E-Gazete 02.12.2022 - 16:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 17:28 2088+ kez okundu.
 

Eksiklerimiz varmış!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, barınakta hayvanlara eziyet görüntüleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin en büyük ve en modern hayvan barınağı Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan hayvanlara eziyet görüntüleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu  Ortaya çıkan görüntülerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Başkan Altay, yaşanan bu vahşi olayın kabul edilemez münferit bir olay olduğunu söyledi. Konya'nın hayvanlarla ilgili çalışmalarda tüm Türkiye'ye örnek çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Altay, yaşanan bu münferit olayın kendilerini yıldıramayacağını aynı kararlılıkla çalışmalara devam edeceğini söyledi. "Anlaşılan kontrol noktasında eksiklerimiz var diyen" Başkan Altay, dersler çıkarıp, eksikleri hızla gidererek Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Köpeği kürekle vura vura öldüren caninin ilk ifadesi! Savunması da olay kadar korkunç Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle köpeklere vurarak ölümlerine neden olduğu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı. Kürekle köpeğe vuran şahıs ifadesinde kendisini korumak istediğini belirtip, "Köpek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için köpeğe panikle birkaç kez kürekle vurdum. Bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor" dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, barınakta hayvanlara eziyet görüntüleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin en büyük ve en modern hayvan barınağı Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan hayvanlara eziyet görüntüleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu 

Ortaya çıkan görüntülerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Başkan Altay, yaşanan bu vahşi olayın kabul edilemez münferit bir olay olduğunu söyledi. Konya'nın hayvanlarla ilgili çalışmalarda tüm Türkiye'ye örnek çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Altay, yaşanan bu münferit olayın kendilerini yıldıramayacağını aynı kararlılıkla çalışmalara devam edeceğini söyledi.

"Anlaşılan kontrol noktasında eksiklerimiz var diyen" Başkan Altay, dersler çıkarıp, eksikleri hızla gidererek Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Köpeği kürekle vura vura öldüren caninin ilk ifadesi!

Savunması da olay kadar korkunç

Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle köpeklere vurarak ölümlerine neden olduğu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı. Kürekle köpeğe vuran şahıs ifadesinde kendisini korumak istediğini belirtip, "Köpek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için köpeğe panikle birkaç kez kürekle vurdum. Bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor" dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.