yandex

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Irkçı lider gözaltına alındı

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 28.03.2024 - 11:45, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:45 744 kez okundu.
 

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Irkçı lider gözaltına alındı

Hollanda'da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik yaptığı çirkin saldırıdan dolayı gözaltına alındı.

Hollanda'da ırkçı ve aşırı sağcı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı nedeniyle gözaltına alındı. Irkçı lider Edwin Wagensveld, bir kez daha Kur'an-ı Kerim'i hedef alarak saldırı düzenledi. Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'i köpek tasmasına takarak salladı ve yerlerde sürükledi. HOLLANDA POLİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ Hollanda polisinden yazılı açıklamaya göre Wagensveld'in, yaptığı eylem ile Arnhem Belediyesi tarafından Kur'an-ı Kerim'e hakaret nedeniyle kendisi için konulan eylem yasağını çiğnediği ve bu nedenle mahkemede gözaltına alındığı ifade edildi. KENTE GİRİŞİ YASAKLANMIŞTI Irkçı lider hakkındaki kente giriş yasağına itiraz etmek üzere mahkemeye katılmak için geldiği Arnhem'de Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e saldırı gerçekleştirdi.  Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları nedeniyle daha önce 6 ay kente girişi yasaklanmıştı Wagensveld, saldırısından sonra  gözaltına alındı.
Hollanda'da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik yaptığı çirkin saldırıdan dolayı gözaltına alındı.

Hollanda'da ırkçı ve aşırı sağcı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı nedeniyle gözaltına alındı. Irkçı lider Edwin Wagensveld, bir kez daha Kur'an-ı Kerim'i hedef alarak saldırı düzenledi. Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'i köpek tasmasına takarak salladı ve yerlerde sürükledi.

HOLLANDA POLİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Hollanda polisinden yazılı açıklamaya göre Wagensveld'in, yaptığı eylem ile Arnhem Belediyesi tarafından Kur'an-ı Kerim'e hakaret nedeniyle kendisi için konulan eylem yasağını çiğnediği ve bu nedenle mahkemede gözaltına alındığı ifade edildi.


KENTE GİRİŞİ YASAKLANMIŞTI

Irkçı lider hakkındaki kente giriş yasağına itiraz etmek üzere mahkemeye katılmak için geldiği Arnhem'de Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e saldırı gerçekleştirdi.  Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları nedeniyle daha önce 6 ay kente girişi yasaklanmıştı Wagensveld, saldırısından sonra  gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.