yandex

İmamoğlu'ndan oy ve sandık çağrısı

GÜNDEM 31.03.2024 - 16:28, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:28 1038 kez okundu.
 

İmamoğlu'ndan oy ve sandık çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandıkların kapanmasına az bir süre kala İstanbulluları oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet etti.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından  İstanbullular'a oy ve sandık çağrısı yaptı. Sandıkların saat 17.00 itibariyle kapanacağını anımsatan Başkan İmamoğlu, paylaşımında, "Tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet ediyorum. Birlikte güzel bir demokrasi şölenine imza atalım" çağrısında bulundu. https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1774406134868082697

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandıkların kapanmasına az bir süre kala İstanbulluları oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet etti.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından  İstanbullular'a oy ve sandık çağrısı yaptı.

Sandıkların saat 17.00 itibariyle kapanacağını anımsatan Başkan İmamoğlu, paylaşımında, "Tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet ediyorum. Birlikte güzel bir demokrasi şölenine imza atalım" çağrısında bulundu.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1774406134868082697

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.