yandex

İsmail Sezer Vefat Etti

E-Gazete 02.12.2022 - 17:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 17:27 2110+ kez okundu.
 

İsmail Sezer Vefat Etti

Lokantacılar Odası eski Başkanı VE Türkiye Lokantacılar Federasyonu eski Başkan ve üyesi İsmail Sezer vefat etti.

Bir dönem Birlik Düğün Salonu ve Mevlâna Restoran gibi işletmelerle hizmet sektöründe başarılı çalışmalara imza atan İsmail Sezer, 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun süre Konya Lokantacılar Odası Başkanlığı’da yapan İsmail Sezer, Başkanlığı Ali Osman Karamercan’a devir ettikten sonra Türkiye Lokantacılar Federasyonunda uzun yıllar görev yaptı. Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Mürşitpınar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’na defnedilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Lokantacılar Odası eski Başkanı VE Türkiye Lokantacılar Federasyonu eski Başkan ve üyesi İsmail Sezer vefat etti.

Bir dönem Birlik Düğün Salonu ve Mevlâna Restoran gibi işletmelerle hizmet sektöründe başarılı çalışmalara imza atan İsmail Sezer, 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun süre Konya Lokantacılar Odası Başkanlığı’da yapan İsmail Sezer, Başkanlığı Ali Osman Karamercan’a devir ettikten sonra Türkiye Lokantacılar Federasyonunda uzun yıllar görev yaptı.

Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Mürşitpınar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’na defnedilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.