yandex

Musa’dan Söz: “Bizim İçin Çalışacağız!”

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 11.03.2024 - 18:32, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:44 1293+ kez okundu.
 

Musa’dan Söz: “Bizim İçin Çalışacağız!”

Saadet Partisi’nin Meram Belediye Başkan adayı Musa Bizim, Meram ilçesindeki Sefaköy, Kızılören, Sağlık, Yatağan, Hasanşeyh, İnlice ve Erenkaya Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerdeki ihtiyaçları ve sorunları dinledi.

Başkan adayı Bizim, yapılan buluşmalarda mahalle sakinleriyle yakından ilgilenerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Vatandaşlarla samimi bir ortamda selamlaşan ve sohbet eden Bizim, Meram ilçesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlı olduklarını ifade etti.   Ayrıca, Musa Bizim ve Saadet Partisi ekibi, Konya’da özlenen milli görüş belediyeciliğini tekrar yaşatacaklarının sözünü verdi. Katılımcılara hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla belediyecilik yapacaklarını belirten Bizim, adil, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik modeliyle Meram’ın gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı.   Mahallelerde gerçekleşen buluşmalarda, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak, Meram’ın sorunlarına çözüm getirecek projelerinin hayata geçirileceğini belirten Bizim, birlikte hareket ederek Meram’ı daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını kaydetti.   Saadet Partisi Meram Belediye Başkan adayı Musa Bizim’in mahallelerde vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantılar, seçim öncesi Meram ilçesindeki siyasi atmosferi hareketlendirdi ve yerel yönetim için umut verici bir adım oldu.    
Saadet Partisi’nin Meram Belediye Başkan adayı Musa Bizim, Meram ilçesindeki Sefaköy, Kızılören, Sağlık, Yatağan, Hasanşeyh, İnlice ve Erenkaya Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerdeki ihtiyaçları ve sorunları dinledi.
Başkan adayı Bizim, yapılan buluşmalarda mahalle sakinleriyle yakından ilgilenerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Vatandaşlarla samimi bir ortamda selamlaşan ve sohbet eden Bizim, Meram ilçesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlı olduklarını ifade etti.
 
Ayrıca, Musa Bizim ve Saadet Partisi ekibi, Konya’da özlenen milli görüş belediyeciliğini tekrar yaşatacaklarının sözünü verdi. Katılımcılara hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla belediyecilik yapacaklarını belirten Bizim, adil, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik modeliyle Meram’ın gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı.
 
Mahallelerde gerçekleşen buluşmalarda, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak, Meram’ın sorunlarına çözüm getirecek projelerinin hayata geçirileceğini belirten Bizim, birlikte hareket ederek Meram’ı daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını kaydetti.
 
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan adayı Musa Bizim’in mahallelerde vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantılar, seçim öncesi Meram ilçesindeki siyasi atmosferi hareketlendirdi ve yerel yönetim için umut verici bir adım oldu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.