yandex

Mustafa Bozbey: Bursa gerçekten gülümseyecek

GÜNDEM 31.03.2024 - 19:08, Güncelleme: 31.03.2024 - 19:08 1176 kez okundu.
 

Mustafa Bozbey: Bursa gerçekten gülümseyecek

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, gelen sonuçlar ardından ikinci canlı yayınını gerçekleştirdi. Bozbey, Bursa kamuoyuna saat saat gelen ıslak imzalı sonuçları duyurmaya devam edeceklerini belirterek, "Bursa gerçekten gülümseyecek" dedi.BURSA (İGFA) - CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sandıklardan gelen ilk verilere göre Bursa'nın gerçekten gülümseyeceğini söyledi. Bursa'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın açıklaması yapan Bozbey, şu anda açılan sandıklara göre önde olduklarını duyurdu. "Gelen sonuçlar çok güzel" diyen Bozbey, " Şu an için henüz oran veremiyorum, çok güzel sonuçlar geliyor.  Bir çok sandıkta da önde olmamız takdire şayan. Tabiki yolun başındayız. Gece uzun olacak. Hiç merak etmeyin saat saat bize gelen ıslak imzalı sonuçları ülkemizin güzel insanlarıyla paylaşmaya devam edeceğiz. Son oy sayılana dek Bursa tümüyle gülümseyecek ve sizlerle de bu mutluluğu paylaşacağız" diye konuştu. 31 Mart 2024 Bursa Yerel Seçim Açıklaması / Mustafa Bozbey https://t.co/6wg2HB9jnL — Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) March 31, 2024

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, gelen sonuçlar ardından ikinci canlı yayınını gerçekleştirdi. Bozbey, Bursa kamuoyuna saat saat gelen ıslak imzalı sonuçları duyurmaya devam edeceklerini belirterek, "Bursa gerçekten gülümseyecek" dedi.

BURSA (İGFA) - CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sandıklardan gelen ilk verilere göre Bursa'nın gerçekten gülümseyeceğini söyledi.

Bursa'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın açıklaması yapan Bozbey, şu anda açılan sandıklara göre önde olduklarını duyurdu.

"Gelen sonuçlar çok güzel" diyen Bozbey, " Şu an için henüz oran veremiyorum, çok güzel sonuçlar geliyor.  Bir çok sandıkta da önde olmamız takdire şayan. Tabiki yolun başındayız. Gece uzun olacak. Hiç merak etmeyin saat saat bize gelen ıslak imzalı sonuçları ülkemizin güzel insanlarıyla paylaşmaya devam edeceğiz. Son oy sayılana dek Bursa tümüyle gülümseyecek ve sizlerle de bu mutluluğu paylaşacağız" diye konuştu.

31 Mart 2024 Bursa Yerel Seçim Açıklaması / Mustafa Bozbey https://t.co/6wg2HB9jnL

— Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) March 31, 2024

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.