yandex

RTÜK'te saat uyarısı!

GÜNDEM 31.03.2024 - 18:46, Güncelleme: 31.03.2024 - 18:46 1107 kez okundu.
 

RTÜK'te saat uyarısı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, aksi bir düzenleme duyurulmadığı sürece seçim sonuçlarının saat 21.00'den önce verilmesinin yasak olduğunu vurguladı.İSTANBUL (İGFA) -  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yüksek Seçim Kurulu kararlarına göre seçim sonuçlarının saat 21.00'den önce verilemeyeceğini hatırlattı. Kurulun bu saati erkene çekme yetkisinin olduğuna dikkati çeken Şahin, "Aksi bir düzenleme duyurulmadığı müddetçe seçim sonuçlarının ekranlara getirilmemesi kanuni bir zarurettir" paylaşımında bulundu. https://twitter.com/ebekirsahin/status/1774445567168360800 Öte yandan gözler halen YSK'nın toplantısından çıkacak kararda.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, aksi bir düzenleme duyurulmadığı sürece seçim sonuçlarının saat 21.00'den önce verilmesinin yasak olduğunu vurguladı.

İSTANBUL (İGFA) -  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yüksek Seçim Kurulu kararlarına göre seçim sonuçlarının saat 21.00'den önce verilemeyeceğini hatırlattı.

Kurulun bu saati erkene çekme yetkisinin olduğuna dikkati çeken Şahin, "Aksi bir düzenleme duyurulmadığı müddetçe seçim sonuçlarının ekranlara getirilmemesi kanuni bir zarurettir" paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/ebekirsahin/status/1774445567168360800

Öte yandan gözler halen YSK'nın toplantısından çıkacak kararda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.