yandex

Seçim sonrası Manisa'da şeref defterine ilk 'Özel' not

GÜNDEM 05.04.2024 - 09:24, Güncelleme: 05.04.2024 - 09:24 662 kez okundu.
 

Seçim sonrası Manisa'da şeref defterine ilk 'Özel' not

31 Mart Yerel Seçimlerinde elde edilen büyük başarının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti.MANİSA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eşi Didem Özel ile Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Genel Başkan Özel, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, kızı Nehir Zeyrek, Milletvekilleri, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, İlçe Belediye Başkanları tarafından karşılandı. Ziyarette, hediye takdimi ve günün anısına fotoğraflarının çekilmesinin ardından Genel Başkan Özgür Özel, şeref defterine şu satırları yazdı: “Sayın Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı; Partimizin 1977 seçimlerinden sonra ilk kez birinci parti olduğu 31 Mart 2024 seçimlerinde, Manisa Belediyesini Cumhuriyet tarihinde kazanan ilk Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olarak, ilk ziyareti size yapmanın onur kıvanç ve heyecanını yaşıyorum. Doğduğumuz büyüdüğümüz bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır”  

31 Mart Yerel Seçimlerinde elde edilen büyük başarının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti.

MANİSA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eşi Didem Özel ile Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Genel Başkan Özel, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, kızı Nehir Zeyrek, Milletvekilleri, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, İlçe Belediye Başkanları tarafından karşılandı.

Ziyarette, hediye takdimi ve günün anısına fotoğraflarının çekilmesinin ardından Genel Başkan Özgür Özel, şeref defterine şu satırları yazdı:

“Sayın Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı; Partimizin 1977 seçimlerinden sonra ilk kez birinci parti olduğu 31 Mart 2024 seçimlerinde, Manisa Belediyesini Cumhuriyet tarihinde kazanan ilk Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olarak, ilk ziyareti size yapmanın onur kıvanç ve heyecanını yaşıyorum. Doğduğumuz büyüdüğümüz bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.