yandex

Söz veriyorum! Belediyemizi faiz belasından kurtaracağız

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 11.03.2024 - 16:07, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:07 1407+ kez okundu.
 

Söz veriyorum! Belediyemizi faiz belasından kurtaracağız

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, yerel seçimlere ilişkin video paylaştı.

Karaduman videoda Konya'nın sorunlarına dikkat çekti. "Söz veriyorum" diyen Karaduman Konya ovasını susuzluktan, gençleri işsizlikten, belediyeyi faizden ve sokak hayvanlarını sorunundan kurtaracağını belirtti Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, yerel seçimlere ilişkin video paylaştı. Karaduman videoda Konya'nın sorunlarına dikkat çekti. Konya'ya yeni bir heyecan getireceklerini belirten Karaduman, bir abiniz, bir kardeşiniz olarak Konya ovamızı susuzluktan, gençleri işsizlikten, belediyeyi faizden ve sokak hayvanlarını sorunundan kurtaracağını ifade etti. Karaduman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;
Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, yerel seçimlere ilişkin video paylaştı.

Karaduman videoda Konya'nın sorunlarına dikkat çekti. "Söz veriyorum" diyen Karaduman Konya ovasını susuzluktan, gençleri işsizlikten, belediyeyi faizden ve sokak hayvanlarını sorunundan kurtaracağını belirtti Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, yerel seçimlere ilişkin video paylaştı. Karaduman videoda Konya'nın sorunlarına dikkat çekti. Konya'ya yeni bir heyecan getireceklerini belirten Karaduman, bir abiniz, bir kardeşiniz olarak Konya ovamızı susuzluktan, gençleri işsizlikten, belediyeyi faizden ve sokak hayvanlarını sorunundan kurtaracağını ifade etti.

Karaduman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.