yandex

TFF'ye erken seçim çağrısı

GÜNDEM 09.04.2024 - 14:23, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:23 2037 kez okundu.
 

TFF'ye erken seçim çağrısı

TFF'ye erken seçim için imza veren Süper Lig ekipleri ortaya çıktı.TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula açıklanan tarih 18 Temmuz'dan önce gitmesi için kulüplerden bazıları noter onaylı imza toplamaya başladı. Şu ana kadar Süper Lig'den 11 kulüp imza verdi.  Erken seçim için imza veren kulüpler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Pendikspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Ankaragücü yer alıyor.

TFF'ye erken seçim için imza veren Süper Lig ekipleri ortaya çıktı.

TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula açıklanan tarih 18 Temmuz'dan önce gitmesi için kulüplerden bazıları noter onaylı imza toplamaya başladı. Şu ana kadar Süper Lig'den 11 kulüp imza verdi. 

Erken seçim için imza veren kulüpler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Pendikspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Ankaragücü yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.