yandex

Türkiye yerel seçimini yapıyor... Seçim 2024 Özel Yayını

GÜNDEM 31.03.2024 - 17:02, Güncelleme: 31.03.2024 - 17:02 1055 kez okundu.
 

Türkiye yerel seçimini yapıyor... Seçim 2024 Özel Yayını

Türkiye'nin yerel seçim heyecanı, İGF TV ve Herkes Duysun TV ortak yayınıyla İGF Haber Ajansı üyesi tüm medyalarda özel canlı yayınla internet ekranlarına taşınıyor.BURSA (İGFA) - Türkiye, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini bugün gerçekleştirdi. Saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla birlikte Aylin Tekir'in moderatörlüğünde ve gazeteci yazar Mesut Demir ile Mehmet Ali Ekmekçi'nin yorumlarıyla Seçim Özel programı da canlı yayına girdi. 1. BÖLÜM Seçim 2024 Özel Yayını'ndan Yüksek Seçim Kurulu aracılığıyla paylaşılacak veriler, yayın yasağının kaldırıldığı 19.15 itibariyle anlık olarak iletilmeye başlandı. 2. BÖLÜM 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için il il ve ilçe ilçe yerelcanlı seçim sonuçları, seçim sonuçları haritası ve partilerin oy oranları takip etmek için tıklayabilirsiniz

Türkiye'nin yerel seçim heyecanı, İGF TV ve Herkes Duysun TV ortak yayınıyla İGF Haber Ajansı üyesi tüm medyalarda özel canlı yayınla internet ekranlarına taşınıyor.

BURSA (İGFA) - Türkiye, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini bugün gerçekleştirdi.

Saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla birlikte Aylin Tekir'in moderatörlüğünde ve gazeteci yazar Mesut Demir ile Mehmet Ali Ekmekçi'nin yorumlarıyla Seçim Özel programı da canlı yayına girdi.

1. BÖLÜM

Seçim 2024 Özel Yayını'ndan Yüksek Seçim Kurulu aracılığıyla paylaşılacak veriler, yayın yasağının kaldırıldığı 19.15 itibariyle anlık olarak iletilmeye başlandı.

2. BÖLÜM

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için il il ve ilçe ilçe yerelcanlı seçim sonuçları, seçim sonuçları haritası ve partilerin oy oranları takip etmek için tıklayabilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.