yandex

YSK: Oy sayım işlemi başladı

GÜNDEM 31.03.2024 - 17:09, Güncelleme: 31.03.2024 - 17:09 1074 kez okundu.
 

YSK: Oy sayım işlemi başladı

YSK Başkanı Ahmet Yener, oy kullanma işleminin 81 ilde sona erdiğin ve oy sayımına geçildiğini duyurdu.ANKARA (İGFA) - Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri belirlemek için sandık başına gitti. Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu, 34 siyasi partinin adayının yarıştığı seçimlerde, ülke genelinde, 206 bin 845 sandık kuruldu, yaklaşık bin de seyyar sandık oluşturuldu. YSK Başkanı Ahmet Yener, oy kullanma sürecinin sorunsuz tamamlandığını duyurdu. Saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla birlikte YSK Başkanı Ahmet Yener, kameraların karşısına geçti. Başkan Yener, oy sayım işlemine geçildiğini belirterek, yayın yasağı konusunda da ayrı bir toplantı yapılacağını ve saat 21.00'den önce açıklanması konusunda da çalışma ve açıklama yapacaklarını duyurdu.

YSK Başkanı Ahmet Yener, oy kullanma işleminin 81 ilde sona erdiğin ve oy sayımına geçildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri belirlemek için sandık başına gitti. Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu, 34 siyasi partinin adayının yarıştığı seçimlerde, ülke genelinde, 206 bin 845 sandık kuruldu, yaklaşık bin de seyyar sandık oluşturuldu.

YSK Başkanı Ahmet Yener, oy kullanma sürecinin sorunsuz tamamlandığını duyurdu.

Saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla birlikte YSK Başkanı Ahmet Yener, kameraların karşısına geçti. Başkan Yener, oy sayım işlemine geçildiğini belirterek, yayın yasağı konusunda da ayrı bir toplantı yapılacağını ve saat 21.00'den önce açıklanması konusunda da çalışma ve açıklama yapacaklarını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.